Over Kasteel Ten Kate

In een sfeervolle typische Amsterdamse woning met uitzicht op de Ten Katemarkt vind je een kapsalon die net even anders is dan je gewend bent. Zonder andere klanten of collega’s, telefoons die afgaan, of blazende föhns. Hier ben je even weg uit de drukte van het dagelijks leven. Het draait bij mij om kwaliteit en om jou. Hierbij neem ik de tijd en krijgt je mijn volle aandacht. Ik volg mijn passie en dat is voor mij met mensen werken. Daarbij vind ik het fijn om jou blij te maken met mooi, natuurlijk vallend haar dat bij jou past. Bij Kasteel Ten Kate kom je in een omgeving waar niks moet en alles draait om kwaliteit en een fijne ervaring. Samen komen we tot een kapsel waar jij gelukkig van wordt. Knippen, kleuren, highlight, was-massages, het is allemaal mogelijk onder het genot van een kopje thee of een goed glas wijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.