Behandelingen en Prijslijst

Kasteel ten kate is een exclusieve salon waar oprechte aandacht voor jou en je haar op één staat. Ik vind het heerlijk om een hele fijne sfeer te creëren waarin jij voelt dat je even niks hoeft en je je kan open stellen om even echt verwend te worden. Er is geen haast we hebben alle tijd. Je kan heerlijk gaan zitten in de stoel, die uitkijkt over de Ten Katemarkt. Ik serveer altijd wat lekkers en je zal in een oase van heerlijke geuren en kleuren terecht komen. De hoofdmassages die ik geef is pure liefde en jij mag het echt even om jou laten draaien. Na de uitgebreide hoofdmassage, krijg je een masker van Kevin Murphy. Samen bespreken we wat jij graag zou willen met je haar en ik kijk naar jouw gezicht en als persoon en daaruit ontstaat gezond, sterk en stralend waar jij je mooi en fijn bij kan voelen.
knippen  (1 uur)
Krullend of Stijl haar €85,-

 In de afgelopen jaren heb ik mij enorm verdiept in het knippen, verzorgen en stylen van krullen, aangezien ik die zelf ook heb. En ik vind het enorm leuk om te doen. Ik weet hoe fijn het is als je natuurlijke krul goed tot uiting komt. Volume, definitie of juist een hele natuurlijke wave i give it to you!

Maar ook de ladies met stijl haar wil ik heel graag ontvangen! Ik knip jouw haar graag zo dat je lang plezier hebt van je haar en je niet snel droge puntjes krijgt. Jouw haar valt weer vol en met volume op de juiste plekken!

Intensive hair repair treatment & knippen (2uur)
Krullend of Stijl haar €181,-
Dit pakket geeft een hele uit gebruide verzorging ik werk met de producten van Kevin Murphy, die 100% natuurlijk, sulfate en parabeen free zijn. We bespreken wat jouw haar nodig heeft en kiezen voor een moisture of proteïne een behandeling. Je krijgt een heerlijk warm lijnzaadpitten mutsje op die ervoor zorgt dat het treatment diep in je haarcortex indringt. Na het treatment en de uitgebreide hoofdmassage gaan we je haar knippen en stylen. Ook vrouwen zonder krullen maar met stijl haar dat beschadigd is door het vele blonderen of een zwangerschap is  dit treatment heel geschikt voor. Het zorgt ervoor dat jouw haar zich weer hersteld van binnenuit. Het maakt je haar steviger, minder pluizig en geeft heel veel glans terug.
Full glam verzorgings pakket(4/5 uur) in overleg

Pinnen is mogelijk
Afspraak gemaakt, maar moet je helaas annuleren? Dat kan!Tot 48 uur van tevoren kun je kosteloos annuleren.
Tot 24 uur van tevoren betaal je 50% van de kosten. 

Binnen 24 uur betaal je 100% van de kosten.